Enlaces accesibilidad

Meritxell Batet, diputada del PSC al Congrés

  • Al programa analitzaran el procés de les primàries a la Secretaria General del PSOE
  • A la tertúlia participaran Joan López Alegre, Xavier Fina, Ferran Espada, Esther Vivas, Toni Bolaño i Nacho Martín Blanco
  • Dijous 27 d’abril a partir de les 00:00 hores a La 1

Por
El Debat de La 1 - Meritxell Batet

Aquest dijous "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, entrevista Meritxell Batet, diputada del PSC al Congrés i membre de la direcció del grup parlamentari del PSOE a la cambra baixa. I com cada dijous, repassaran l'actualitat política amb els col·laboradors habituals del programa.

Aquesta setmana la convidada al programa és Meritxell Batet, diputata del PSC al Congrés dels Diputats i membre de la direcció del grup parlamentari del PSOE a la cambra baixa. Quim Barnola parlarà amb ella de les primàries a la Secretaria General del PSOE, que previsiblement será el 21 de maig, entre altres qüestions referents a la política nacional.

Els col·laboradors del programa Joan López Alegre, Xavier Fina, Ferran Espada, Esther Vivas, Toni Bolaño i Nacho Martín Blanco, repassaran l'actualitat política.

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.