Enlaces accesibilidad

Una nova editorial a Barcelona i Taller de Músics

  • Coneixerem una editorial creada per un pare i un fill a Barcelona, Arpa Editores.
  • Explicarem un projecte basat en la música de la mà de Lluís Cabrera, que va fundar el Taller de Músics a un carrer del Raval.

Per
Tinc una idea - Arpa Editores i Taller de Músics

També neixen noves empreses en l’àmbit cultural. Avui coneixerem una editorial creada per un pare i un fill a Barcelona, Arpa Editores. També us explicarem un projecte basat en la música de la mà de Lluís Cabrera, que va fundar el Taller de Músics a un carrer del Raval.

Una nova editorial a Barcelona

Joaquim Palau, vinculat professionalment al món editorial, i el seu fill, Álvaro, es van decidir fa poc a crear la seva pròpia editorial. En un primer moment el projecte va néixer a casa seva. Amb l’experiència del primer en la direcció de grans grups editorials, i la joventut i ímpetu del segon, han aconseguit engegar el projecte: Arpa Editorial. Un dels primers llibres que han editat és del director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual. Tot i que el món editorial viu un moment complicat Joaquim Palau ho té molt clar: “Hi ha hagut l’ oportunitat, la maduresa personal i la del meu soci i fill, que està en una edat ideal per començar, i ens hi hem atrevit”.

Joaquim Palau, cofundador Arpa editorial

Joaquim Palau, cofundador Arpa editorial

Taller de Músics

Va començar com una petita escola de música al Raval fa més de 30 anys. A poc a poc Taller de Músics s’ha convertit en un punt de referència per l’aprenentatge de música jazz i flamenca, entre altres. Treballen, també, amb ritmes cubans, de reggae, rock i blues. Un dels fundadors va ser Lluís Cabrera, involucrat sempre en les lluites veïnals, que també ha estat un dels impulsors de la recuperació de l’Ateneu Popular 9 Barris. Segons Lluis Cabrera, “és una historia de sort perquè, malgrat totes les dificultats, ara tenim 160 persones implicades. Això s'ha fet molt gran, crec que ens hi hem deixat la pell, ens ha agradat compartir reivindicacions”.

Lluís Cabrera, fundador Taller de músics

Lluís Cabrera, fundador Taller de músics