Enlaces accesibilidad

Dr. Joan Seoane, i propostes artístiques per infants i joves

  • Entrevistem Joan Seoane, investigador de prestigi internacional sobre el càncer cerebral.
  • Coneixerem tres propostes per als més joves on l’art és el protagonista.

Per
Tinc una idea - Joan Seoane, investigador de prestigi internacional sobre el càncer cerebral

Programa especial on entrevistem Joan Seoane, investigador de prestigi internacional sobre el càncer cerebral. Ens explica els principals resultats d’una recerca multidisciplinar que permet tractar la malaltia d’una forma menys invasiva. També coneixerem tres propostes per als més joves on l’art és el protagonista.

Dr. Joan Seoane, una vida dedicada a combatre el càncer

Joan Seoane, director de recerca translacional de l’Institut Oncològic Vall d’Hebron ens parla d'esperança, d'investigació i d'esforç continu en la lluita contra el càncer. Seoane, un dels principals investigadors mundials sobre el càncer cerebral, ens explica que el càncer son diverses malalties diferents i per tant les línies de treball també han de ser-ho. Diu “el càncer és un monstre de mil cares”.

Dr. Joan Seoane, una vida dedicada a combatre el càncer

Dr. Joan Seoane, una vida dedicada a combatre el càncer

Art menut, propostes artístiques per infants i joves

En aquest reportatge coneixerem tres projectes artístics adreçats a infants i joves. Es tracta de l’espectacle “VaiVé”, promogut per l’Auditori de Barcelona. És una proposta musical transgressora que combina ritmes i melodies tradicionals amb hip-hop i altres estils, amb el propòsit d’aprendre a través dels sons.

També hem entrevistat la companyia “Ponten Pie” que ens ensenya el seu espectacle, “Loo”, adreçat als més petits, d’entre 2 i 5 anys. En aquesta obra teatral els infants experimenten la proximitat del teatre en estat pur.

Art menut, propostes artístiques per infants i joves

Art menut, propostes artístiques per infants i joves

Per últim, visitem la Plom Gallery la primera galeria d’art per nens i nenes que hi ha al món. També organitza un taller de pintura contemporània on els petits artistes experimenten la tècnica pictòrica i elaboren el seu propi autoretrat.