Enlaces accesibilidad

Noms Propis

  • Dirigit i presentat per Montse Busquets
  • Dimarts a les 20:30h La 2

Per
Montse Busquets, presentadora i directora de 'Noms Propis'
Montse Busquets, presentadora i directora de 'Noms Propis'

El programa

Persones amb un filosofia de vida optimista, energètica, engrescadora. Que tinguin la capacitat de contagiar-la i moure’ns a l’acció. Són els trets en comú dels personatges que passaran pel plató de Noms Propis, la nova aposta de Televisió Espanyola pel format d’entrevista en profunditat.

Cada setmana, actors, escriptors, psicòlegs, científics, esportistes, viatgers o directius d’empreses, entre d’altres, ens donaran el seu particular punt de vista sobre com superar adversitats, gaudir dels petits plaers, prendre decisions importants, educar els fills, tenir èxit a la feina o reinventar-nos després d’un fracàs.

Logo Noms Propis

Logo Noms Propis

Perquè vivim temps de canvis en tots els sentits, d’incertesa en el dia a dia, i de tant en tant ens pot ser útil emmirallar-nos en el testimoni dels qui han aconseguit culminar els seus reptes. L’objectiu d’aquesta conversa inspiradora és descobrir-nos punts de connexió entre l’experiència de l’entrevistat i nosaltres mateixos per ajudar-nos a avançar en la direcció que volem.

Montse Busquets

Montse Busquets és periodista amb una àmplia trajectòria a TVE, on va començar a treballar el 2003 al programa Catalunya Avui. Recentment ha presentat espais esportius com Conexión TDP, l'especial Ral·li Dakar, les emissions dels Jocs Olimpics de Londres 2012 o la secció d'esports del programa Vespre a La 2.

Montse Busquets, directora i presentadora de

Montse Busquets, directora i presentadora de "Noms Propis"

Abans va ser codirectora i presentadora del programa cultural Nostromo, redactora i presentadora d'informatius i redactora de programes de reportatges com Els Nous Catalans o Babel.