Enlaces accesibilidad

Idees sobre 2 rodes

  • El Jairo i la Maria, després de 13 anys viatjant arreu del món, van decidir obrir una de les primeres empreses de rutes turístiques en bicicleta electrònica a la ciutat de Barcelona.
  • Entrevistarem a Aida Domenech, coneguda com Dulceida, una de les blogueres de moda més conegudes.

Per
Tinc una idea - 17/05/2015

Tinc una idea

El programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta.

S’emet els diumenges a les 12:30 hores per La 2

Al programa d’avui coneixerem, entre altres, el cas de dos joves que han trobat en la bicicleta la font d’inspiració principal pel seu projecte. El Jairo i la Maria, després de 13 anys viatjant arreu del món, van decidir obrir una de les primeres empreses de rutes turístiques en bicicleta electrònica a la ciutat de Barcelona. Al programa d’avui també entrevistarem a Aida Domenech, coneguda com Dulceida, una de les blogueres de moda més conegudes.

Idees sobre 2 rodes

La bicicleta està de moda. I a les grans ciutats com Barcelona s'ha convertit també en un negoci que atrau el turisme. Al programa d’avui coneixem el cas del Jairo i la Maria, que van trobar en aquest mitjà de transport la font d'inspiració de nous projectes empresarials. Després d’estar viatjant durant 13 anys, van decidir obrir una de les primeres empreses de rutes turístiques en bicicleta elèctrica. Maria Calvet, de Barcelona eBikes, ens explica: “Nosaltres hem sigut turistes i viatgers i la gent sempre ens ha tractat molt bé i això és el que fem, tractar a la gent com un ésser humà a qui li volem ensenyar la nostra ciutat i jo crec que aquesta és la nostra fortalesa”.

Aida Domenech: Una foto, 8 mil likes

Aida Domenech és una de les blogueres sobre temàtica de moda més populars. Sota el nom de Dulceida, el blog d’Aida Domenech s’ha convertit en tot un fenomen a les xarxes i ha fet de la seva autora un referent clar en el món de la moda. Al programa d’avui entrevistem aquesta jove catalana que només a Instagram té gairebé 300 mil seguidors. Aida Domenech ens explica: “M'agrada molt poder fer el que a mi m'agrada i el que a mi em fa feliç en l'àmbit professional i és el que intento sempre; fer noves coses, no avorrir-me mai i passar-m'ho bé” A més, parlarem amb Elisenda Estanyol, professora de la UOC, per tal que ens expliqui des d’una altra perspectiva el fenomen de les blogueres a les xarxes.

I els nostres TUI o consells:

Per mi Instagram és gairebé com aquella germana gran que t'acompanya

Marta Alonso, del llibre We Instagram

Abans d'alçar un pes considerable cal flexionar les cames

Quim Morales, del llibre En quarantena