Enlaces accesibilidad

Jordi Villacampa, a Sant Jeroni

Per
Cims - Jordi Villacampa al Massís de Montserrat

'He patit molt i estic cansat, però al final hem aconseguit el que ens havíem proposat: pujar al cim i fer-ho tots junts. Jo coneixia Montserrat de quan era petit i m’hi portaven d’excursió, però aquesta vegada amb CIMS ha estat més professional.'

Jo coneixia Montserrat de quan era petit i m’hi portaven d’excursió, però aquesta vegada amb CIMS ha estat més professional

En aquest capítol de CIMS, pujarem al punt més alt del Massís de Montserrat, Sant Jeroni (1.237 metres). El nostre convidat és en Jordi Villacampa, president del Joventut de Badalona i una de les llegendes del bàsquet nacional, amb qui gaudirem de l’ascensió a un dels cims més emblemàtics de Catalunya.

El primer dia el passarem als voltants de l’Abadia de Montserrat, on li tenim preparada una sorpresa al Jordi.  Ell ha dedicat tota la seva vida al bàsquet, però a CIMS deixarà la pilota de banda una estona per posar-se un arnés i iniciar-se a l’escalada.

El primer dia el passarem als voltants de l’Abadia de Montserrat, on li tenim preparada una sorpresa al Jordi

La nit la passarem a les cel·les del monestir i al matí iniciarem el nostre camí per la canal de Sant Jeroni. Es tracta d’una ascensió d’uns 500 metres de desnivell durant la qual parlarem amb en Jordi Villacampa dels seus anys com a jugador d’elit, de la fidelitat als colors de La Penya o del seu amor pel mar i la illa de Menorca.