Anterior Tienes que verlo: Un juego en Instagram, #CecilTheLion y música a partir de rasgos faciales Siguiente 'Vive' RTVE con más ficción que nunca y el mejor entretenimiento y deportes Arriba
La propera setmana, 'Racons' ens porta a...

La Plana de Vic

|

La Plana de Vic és la destinació d’aquest capítol de "Racons". Començem el recorregut des de la plaça de l'Ajuntament per perdre’ns dins del gran Mercat de Vic, uns dels més antics i actius de Catalunya.

Visitem la seva mil•lenària catedral, pujem a la seva torre per veure tota la ciutat i visitem el Museu Episcopal, que va ser el primer museu de Catalunya.

Recorrem alguns carrers de la ciutat des dalt d’un segway. Descobrim el secret de la coca a cop de puny i també els que amaguen alguns dels racons més amagats dels seus carrers i edificis.

Ens acostem als paisatges escrits de la Plana, a través de dos indrets que tenen un llegat literari: a Folgueroles visitarem la seva Casa Museu de Jacint Verdaguer, i passejem per la ruta dedicada a Miquel Martí i Pol a Roda de Ter. Visitem les restes del poblat ibèric i medieval que es troben al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda.

A més, la Laila Karrouch, autora del llibre "De Nador a Vic" ens portarà al seu racó preferit de la ciutat. I els components del grup La Iaia ens mostran els seus racons favorits de Vic.

Roures monumentals de la Malla i ruta Sant Sebastià


A la població de la Malla visitarem uns roures monumentals. Pujarem a l’ermita Sant Sebastià, un alt de 700 metres molt apreciat pels habitants de Vic i que ens ofereix una vista perfecta de la ciutat i de la Plana de Vic.

Más contenidos de Televisión

anterior siguiente