Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

AFAB

El nostre contacte:

AFAB

Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona

C/ Casp, 108 8è

08010 Barcelona

tel 934125746

www.afab-bcn.org

Per
AFAB, Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona

AFAB

Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona

C/ Casp, 108 8è

08010 Barcelona

tel 934125746

www.afab-bcn.org

Qui som?

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona - A.F.A.B és una entitat sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, fundada l'any 1987. El nostre objectiu prioritari és millorar la qualitat de vida dels malalts d'Alzheimer i les seves famílies. Per assolir-lo fem activitats de suport a les famílies, amb la finalitat d'aconseguir una atenció integral del malalt.

A quina activitat ens dediquem?

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona pretén donar suport a tots els afectats mitjançant els seus serveis d'atenció social (ajudes tècniques de préstec, ajuda domiciliària  SAD, centre d'atenció diürna), d'atenció psicològica (individualitzada, grups d'ajuda mútua, unitat de memòria), assessorament legal i jurídic, accessibilitat i l'adaptació de la llar, formació (cursos i tallers) i voluntariat.

Com fem la nostra feina?

Treballem amb famílies de Barcelona i província afectades per la malaltia d'Alzheimer i altres demències. Oferim serveis al familiar cuidador i al malalt en diferents fases de la malaltia.

Com hi pots col.laborar?

En els nostres projectes hi participen voluntàriament moltes persones que, per exemple, col¿laboren, el 21 de setembre, en la commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, i també moltes que fan tasques puntuals. També pots fer de voluntari/a per donar suport al familiar cuidador. També pots col¿laborar econòmicament amb l'entitat amb donatius o fent-te'n soci/a. També hi empreses privades que patrocinen projectes concrets.

Quina iniciativa proposeu per continuar la cadena de solidaritat?

Passem la cadena de la solidaritat a l'Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col.laboradors de Centres Geriàtrics.