Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

Fundació Marianao

El nostre contacte:

Fundació Marianao

C/ Girona, 30 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 936303062

www.marianao.net

Per

Qui som?

La Fundació Marianao és una institució d'iniciativa social sense afany de lucre que promou projectes i serveis socioeducatius adreçats a la infància i la joventut, persones adultes i amb caràcter general, a la població de Sant Boi de Llobregat, incidint de manera especial en els col·lectius en situació de risc i vulnerabilitat social. 

A quina activitat ens dediquem?

  • Donem suport a projectes d'infància i joventut
  • Defensem els drets dels infants i els joves
  • Promovem la formació cultural i laboral dels col·lectius en risc
  • Promovem el desenvolupament comunitari
  • Defensem un món més ecològic i solidari
  • Afavorim l'arrelament de les persones a la ciutat i al país
  • Impulsem i dinamitzem el voluntariat social i la seva formació

Com es fa la nostra feina? 

La Fundació Marianao vol treballar des de la dimensió pública, és a dir, pretén oferir un conjunt de serveis en l'àmbit de l'atenció a les persones des de la xarxa pública com a entitat d'iniciativa social. Es parteix d'un fonament que combina el treball dels professionals i d'un ampli grup de persones que participen d'una manera altruista, col·laborant en diferents nivells i activitats. Tot el conjunt d'activitats i projectes comporta la implicació de totes les persones en l'organització per tal de garantir uns serveis de qualitat. 

Com pots col·laborar? 

Es pot col¿laborar amb nosaltres des de diferents espais i models:a) a partir d'experiències de voluntariat actiu, assumint responsabilitats en l'àmbit de l'acció educativa i la intervenció social. 

b) col·laborant a partir d'experiències de patrocini o mecenatge que ja és donen per exemple amb institucions i empreses privades. 

c) a partir de la signatura d'acords o convenis que permetin la creació d'espais de relació entre la Fundació Marianao i d'altres organitzacions: per a desenvolupar accions formatives, participació en iniciatives de responsabilitat social corporativa, etc 

Quina iniciativa solidària proposeu per continuar la cadena de solidaritat? 

Us proposem la Fundació Casal l'Amic, de Tarragona.