Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

Fundació Casal l'Amic

El nostre contacte:

Fundació Casal l'Amic

C/ Riu Llobregat, bloc 4 esc. 10

43006 Campelar (Tarragona)

Tel: 977 552 834

fundacio@fundacio-casalamic.com

Per

Qui som?

La Fundació Casal l'Amic és una organització no lucrativa que té com a objectiu principal l'acció educativa amb infància i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar, des de l'any 1983, treballa fonamentalment als barris de Ponent de Tarragona.

A quina activitat ens dediquem?

L'objectiu principal de la Fundació Casal l'Amic és l'acció socioeducativa adreçada a la prevenció, promoció, formació i inserció personal i social de la infància, adolescència i joventut en risc social i les seves famílies i adults de la comunitat. L'àmbit d'intervenció és el municipi de Tarragona i els contextos socioeducatius, en l'espai del lleure o com a complement institucional, oferint recursos socioeducatius allà on no arriba l'administració.

Com es fa la nostra feina?

Educar és la paraula per excel·lència que resumeix i dóna sentit a l'activitat de la Fundació: educar per un creixement integral i progressiu, educar des de l'estima i l'escola, educar en el sentiment d'arrelament, de pertinença al grup, de comunitat, educar en hàbits, educar en processos d'aprenentatge personal, educar en la crítica i educar en idees de diferents realitats socials, entre d'altres.

Com pots col·laborar?

Hi ha moltes maneres de col·laborar:a) fent de voluntari en qualsevol de les activitats que oferim

b) treballant com a professional, en les diferents professions vinculades al món social i educatiu

c) mitjançant donatius a través de la figura Amic de la Fundació del Casal Amic on es fan aportacions econòmiques

d) i les empreses ens poden ajudar mitjançant convenis i patrocinis

Quina iniciativa solidària proposeu per continuar la cadena de solidaritat?

Passem la cadena de la solidaritat a l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, més coneguda com La Muntanyeta.