Enlaces accesibilidad

Associació Alba

Associació Alba

Onze de Setembre s/n

25300 Tàrrega

Lleida

Telèfon: 973312221

www.associacioalba.org

Por

Qui som?

L'Associació Alba és una entitat creada fa 34 anys que atén a 180 persones amb algun tipus de discapacitat i/o malaltia mental de les comarques de l'Urgell i la Segarra.

La finalitat de la nostra entitat és treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones i potenciar al màxim les seves capacitats a través d'activitats obertes a la ciutadania.

A quina activitat ens dediquem?

Ens dediquem a prestar serveis a l'atenció de la persona. Tenim una escola d'educació especial i dos centre de dia que realitzen activitats per potenciar la màxima autonomia. També en aquesta àrea tenim dues llars-residències que atenen a 40 persones. A més, fem altres activitats que són un complement per treballar totes les àrees de la persona com activitats de lleure i d'activitat física.

També tenim activitats empresarials per l'ocupació de persones amb discapacitat i malaltia mental: jardineria, bugaderia industrial, neteja, cafeteria/restaurant, obrador de galetes.

Com es fa la nostra feina?

Tenim una estructura àgil i flexible que s'adapta a les necessitats de les persones de l'entorn a partir d'activitats laborals per oferir ocupació, d'habitatges i oferint activitats que fomentin les relacions personals des d'una vessant més lúdica i de descoberta del territori. Oferim centres propers a les famílies.

Com pots col¿laborar?

Fent-vos socis, col¿laborant amb donatius, sent patrocinadors en activitats puntuals, a nivell de voluntariat.

Quina iniciativa solidària proposeu per continuar la cadena de solidaritat?

Us proposem la Fundació Santa Teresa de El Vendrell, a Tarragona.