Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres

Sor Genoveva i l'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

El nostre contacte:

Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

C/Sant Carles 33

08003 Barcelona

Telèfon: 932210880

Per

Qui sóm?

L'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac és un programa d'integració social dirigit a persones sense recursos en situació d'exclusió social. Ubicada al barri de la Barceloneta, l'Obra depèn de la Companyia de les Filles de la Caritat, una societat de vida apostòlica fundada per Sant Vicenç de Paül i Santa Lluïsa de Marillac, al París del segle XVII. Des dels orígens ha tingut com a objectiu principal l'atenció als més desafavorits.

Sor Genoveva Massip, filla de caritat, ja va començar a col·laborar en l'atenció d'homes sense llar a la dècada dels setanta però el 1993 la Companyia de les Filles de la Caritat va assumir la titularitat del projecte.

A quina activitat ens dediquem?

Les accions per a la integració social que du a terme es concreten en diferents projectes d'atenció a la persona a través de la cura, la prevenció i la promoció individual i la sensibilització de la societat.

Com es fa la nostra feina?

L'obra compta amb un Servei d'Acollida i Orientació dirigit a persones en situació d'exclusió social amb problemàtiques de toxicomanies, malaltia de SIDA/VIH, transtorns mentals o d'altres que a més presenten situacions de manca de llar, expresos, greus dificultats per accedir al món laboral o dificultats en l'entorn familiar. També disposa d'un centre de dia, un menjador social, un centre d'estada limitada per a homes i pisos compartits.

Com pots col·laborar?

Quina és l'iniciativa solidària que més valorem a Catalunya?