Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres

Fundació Pare Manel

El nostre contacte:

Fundació Pare Manel

C/ Viladrosa 98, baixos

08042 Barcelona

www.paremanel.org

Telèfon: 932761766 / 680919450

Per

Qui som?

La Fundació Pare Manel som una entitat que treballem amb persones, especialment amb  infants i joves i les seves famílies, en risc d'exclusió social. La nostra acció es centra principalment als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona. El que pretenem és estar a prop de la gent senzilla fent una mica més fàcil el seu dia a dia.

A quina activitat ens dediquem?

Els objectius principals que orienten la nostra feina son els d'oferir suport a les persones i estimular i potenciar-ne el desenvolupament integral. Amb les nostres accions afavorim la socialització dels infants i joves a través de l'adquisició d'aprenentatges bàsics i la realització d'activitats esportives i de lleure educatiu. 

Així doncs a la Fundació Pare Manel desenvolupem projectes de suport i inserció social de persones que es troben en situació de marginació i exclusió social.

Com es fa la nostra feina?

Treballem amb la infància i la joventut en situació d'exclusió social al barri de Verdum/Roquetes així com amb persones que estan en situació de privació de llibertat. 

El pare Manel, capellà del barri del Verdum de Barcelona, fa anys que treballa com a educador de carrer, exerceix de capellà a la presó Model de Barcelona i és voluntari del Centre Penitenciari de Joves de la Trinitat. Amb ell, treballen moltes persones que ofereixen activitats educatives a més de 180 nens/es i joves al llarg de l'any. 

Com pots col·laborar?

Als nostres projectes participen moltes persones voluntàriament, per tant aquesta és una manera. Pots fer de voluntari/a amb els nanos i joves (reforç, esplai, acompanyaments a partits de futbol, entrenador/a, administratiu, etc). També pots col¿laborar econòmicament amb donatius. Algunes empreses privades col¿laboren patrocinant projectes concrets i facilitant-nos béns materials concrets: pintura, mobles, roba, aliments, etc. Quina és l'iniciativa solidària que més valorem a Catalunya?

La societat civil catalana és molt viva i dinàmica i se'ns fa difícil dir una iniciativa... permeteu-me que en digui dues:

- Obra de les Filles de la Caritat, Santa Lluïsa de Marillach, Barcelona.

- Fundació-Cooperativa l'Olivera de Vallbona de les Monges, Lleida