Enlaces accesibilidad
Obrim fil

La maternitat a debat a 'Obrim fil'

  • Hi participaran com a analistes Estel Solé, Jordi Graupera, Samanta Villar i Nuria Chinchilla
  • Dijous, 5 de novembre, a les 23:05h a La 1

Per
Xavier Sardà al plató d'Obrim fil
Xavier Sardà

'Obrim fil' debatrà dijous sobre la maternitat. El programa tractarà la decisió de tenir fills, la baixa natalitat, si hi haurà un baby boom després de la Covid-19, el negoci de la congelació d'òvuls, la fecundació artificial i la gestació subrogada.

Xavier Sardà entrevistarà Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics (CED); l'escriptora Júlia Bacardit, autora de 'El preu de ser mare', i el ginecòleg Ramon Aurell, responsable de la Unitat de Reproducció Assistida de l'Hospital Quirón de Barcelona. També parlarà de gestació subrogada amb la terapeuta Sonia Ruano, de l'Associació Son Nuestros Hijos, i Vicent Borràs de l'Associació Famílies LGTB.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes l'actriu i escriptora Estel Solé, el periodista i polític Jordi Graupera, la periodista Samanta Villar i l'escriptora, consellera i conferenciant Nuria Chinchilla.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com una dona que no vol tenir fills, una donant d'òvuls, uns pares per gestació subrogada o una dona que ha decidit congelar els seus òvuls.

RTVE

anterior siguiente