Enlaces accesibilidad
Dimecres 12 de febrer a les 18:10 i divendres 14 a les 11:15h a La 2

'Insòlits' descobreix l'horseball, l'esport que barreja el bàsquet, el rugbi i el polo

  • El millor jugador del món durant vuit anys, Miquel Julià, ens ensenyarà l’esport juntament amb els membres de l’equip CEEC Cardedeu

Per
Imatge de l'Ander amb la Eva practicant aquest esport
L'horseball aquesta setmana a 'Insòlits'

'Insòlits' és el nou programa cultural i esportiu en català de La 2. El presenta l'Ander Mirambell que a cada capítol convenç a una persona anònima per practicar un esport poc conegut. S'emet els dimecres sobre les 18h.

Dimecres, el programa de La 2 que se centra en els esports menys coneguts, 'Insòlits', s'introdueix de la mà de l'Ander Mirambelll'horseball, un esport que cavalca entre el bàsquet, el rugbi i el polo.

L’Ander no només haurà d’aprendre a jugar un esport insòlit sinó que també haurà de compenetrar-se amb un cavall. S’enfronta a un doble repte amb l'horseball: trobar una persona que l’acompanyi i que hagi tingut un primer contacte amb cavalls. Aquesta persona que estarà amb ell serà l’Eva.

A partir de la combinació del bàsquet, el rugbi i el polo es crea l'horseball. Aquesta vegada l’Ander i l’Eva tenen l’oportunitat de comptar amb el millor jugador del món durant vuit anys, en Miquel Julià, qui els ensenyarà l’esport juntament amb els membres de l’equip CEEC Cardedeu. En aquest esport és molt important tenir un bon feedback amb el cavall, ja que l’element més rellevant és tenir-hi una relació basada en la confiança.

RTVE

anterior siguiente