Enlaces accesibilidad
Dilluns 20 de gener a les 18:10h a La 2

'El rondo' debat dilluns la primera setmana de Quique Setién

  • Acompanyaran a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els tertulians José Luis Carazo, Víctor Lozano, Cristina Cubero, Nacho Peña, José Miguel Villarroya i Francesc Via

Per
Albert Lesán al plató de 'El Rondo'
Albert Lesán

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila i presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya.

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns se centrarà en la primera setmana de Quique Setién com a entrenador del Barça.

Quique Setién debuta com a entrenador del Barça al Camp Nou davant del Granada a la primera jornada de la segona volta de la Lliga. 'El rondo' farà balanç dilluns vinent de la primera setmana del càntabre com a màxim responsable de l'equip blaugrana, tot analitzant la seva personalitat, la seva trajectòria esportiva i el seu full de ruta per assolir els objectius que Bartomeu li ha marcat durant els mesos vinents.

El programa s'ocuparà, a més, de la possible tornada de la MSN aquest any 2020, amb Neymar com a complement de Messi Suárez, així com de la resta de l'actualitat esportiva: l'intent de revifar d'un Espanyol que ja ha anat al mercat d'hivern de la mà d'Abelardo i el moment de forma del Reial Madrid, que torna a la feina després de guanyar la Supercopa d'Espanya i veient com el seu màxim rival ha hagut de canviar de tècnic per rebre un impuls competitiu.

Per tot plegat, el programa compta amb els millors especialistes del panorama esportiu català, a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoVíctor LozanoCristina CuberoNacho PeñaJosé Miguel Villarroya i Francesc Via.

RTVE

anterior siguiente