Enlaces accesibilidad

Dijous 16 de gener a les 18:15h a La 2

Víctor Manuel i Christina Rosenvinge, dijous a 'Punts de vista'

  • El programa també compta amb la il·lustradora Monstruo Espagueti
  • I al reportatge entrevistes a Sergi López, Laia Marull i Lucia Alemany, protagonistes i directora de la pel·lícula 'La innocència'

Per
Víctor Manuel i Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Víctor Manuel i Tània Sarrias rtve

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb el cantautor Víctor Manuel, la cantant Christina Rosenvinge i la il·lustradora Anastasia Bengoechea. A més, la secció de Judit Martín i un reportatge sobre el film 'La innocència'.

Dijous, Tània Sarrias entrevista el cantautor Víctor Manuel per parlar del llibre que ha publicat sobre cuina, 'El gusto es mío'

Sense deixar la música, 'Punts de vista' també rep la visita al plató de Christina RosenvingeTània conversa amb l'artista de la seva trajectòria i del seu concert a Barcelona. Per acabar, Rosenvinge cantarà en directe un tema del seu últim disc 'Un hombre rubio'

Pel que fa a la il·lustració, el programa compta amb la il·lustradora Anastasia Bengoechea, més coneguda com a Monstruo Espagueti.

La secció de l'actriu Judit Martín descobreix les millors perles i curiositats culturals del món d'Internet i les xarxes socials. 

Per acabar, al reportatge una entrevista a Sergi LópezLaia Marull i Lucia Alemany, protagonistes i directora de la pel·lícula 'La innocència', que compta amb diverses nominacions als premis Goya i als Gaudí.

RTVE

anterior siguiente