Enlaces accesibilidad
Diumenge 1 de desembre a les 14:40 hores a La 2

Jordi Hurtado, Marta Cáceres, Pere Barthe i Sandra Sabatés aquesta setmana a 'Recording'

  • El programa mostra fragments de famosos del teatre i del cinema que han passat per TVE Catalunya com Alberto Closas o Imanol Arias
  • Recuperem la figura de grans dones humoristes, com Judith Martín o l'enyorada Mary Santpere

Per
Jordi Hurtado, a 'Recording'
Jordi Hurtado, a 'Recording'

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal.

'Recording, programa que repassa la història de TVE Catalunya, a partir dels més de 300.000 documents que conté l'arxiu de RTVE i de la programació actual, recupera aquesta setmana el tercer i el quart capítol.

Al tercer capítol passa per 'Recording' el presentador de 'Saber y ganar'Jordi Hurtado, la periodista Marta Càceres, actualment presentadora del programa 'Para todos La 2' i l'actor Ivan Labanda, que va ser un dels presentadors del programa educatiu de TVE 'Leonart'. Ells són els encarregats de donar continuïtat als diferents reculls temàtics seleccionats entre tot l'arxiu de RTVE. En aquest capítol tenim preparat un recull de fragments d'entrevistes i reportatges a famosos del teatre i del cinema, com Alberto Closas, deixeble de Margarida Xirgu, o Imanol Arias. També recuperem alguns dels primers programes de societat i servei més emblemàtics, com 'Babel', que oferia una mirada plural i còmplice del fenomen social de la immigració; 'Andalunya', una sèrie de reportatges i entrevistes que mostraven com vivia la comunitat andalusa a Catalunya, i 'Els nous catalans', un retrat de la realitat catalana del segle XXI.

Al quart capítol passarà per 'Recording' el periodista Arseni Cañada, editor i presentador d'esports del Telediario de La 1 del cap de setmana, i que abans de començar la seva trajectòria a Madrid, va ser comentarista de bàsquet, prenent el relleu al nostre següent convidat, Pere Barthe. També ens visita la periodista Sandra Sabatés, que va començar la seva trajectòria professional al centre producció de Sant Cugat. Ells són els encarregats de donar continuïtat en aquest capítol als diferents reculls. En aquest quart capítol recuperem periodistes i locutors que han fet la seva carrera a TVE Catalunya, com Irene Mir,  José Luís Barcelona,  Mercè Remolí,  Carme Páez o Antoni Serra. També tenim preparat un bloc dedicat a dones humoristes, que van des de la Judith Martín, a qui podem veure actualment al 'Programa inesperat', i fins a l'enyorada Mary Santpere. I recuperem alguns fragments de mítics programes esportius com 'Estadio 2', el primer gran magazín esportiu a la televisió a Espanya; 'Fantàstic', el primer programa que va aconseguir que cinc jugadors del Barça, entre ells Guardiola o Txiki Begiristain, fessin de presentadors; o el programa de tertúlia futbolística conduït pel conegut Pitu Abril, 'La barberia'.

RTVE

anterior siguiente