Enlaces accesibilidad
Divendres 22 de novembre a les 00:00h a La

La natalitat a debat, a 'Ara i Aquí'

  • Carlos Fuentes entrevista Raúl Sánchez, director executiu de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, el doctor Félix Castillo i l'economista Gay de Liébana

Per
Promoció 'Ara i Aquí' la natalitat

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' es pregunta per què cada cop tenim menys fills. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Per tractar el tema, Carlos Fuentes entrevista Raúl Sánchez, director executiu de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya; el doctor Félix Castillo, cap del Servei de Neonatologia de l'Hospital Vall d'Hebron, i l'economista José María Gay de Liébana.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb el periodista i escriptor Víctor M. Amela, la psicòloga Cristina Martínez, l'advocada Núria González i la periodista Esther Vivas.

RTVE

anterior siguiente