Enlaces accesibilidad
Dijous 14 de novembre a les 18:10h a La 2

Lyona Ivanova, Joan Lluís Bozzo, 'Rita' i Elena Ley, dijous a 'Punts de vista'

  • Les estrenes de cinema de la setmana, l'exposició 'La Movida. Crónica de una agitación' i un reportatge sobre dones compositores
  • A més, la secció de la Judit Martín amb les millors curiositats culturals d'Internet

Per
Lyona Ivanova i Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Lyona Ivanova i Tània Sarrias

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb la il·lustradora Lyona Ivanova, el director de teatre Joan Lluís Bozzo, l'obra teatral 'Rita' i la cantant italiana Elena Ley. A més, la secció de la Judit Martín i els millors reportatges culturals. 

Dijous visita el plató la il·lustradora i realitzadora Lyona Ivanova per parlar amb la Tània Sarrias del seu nou llibre 'Sex¡Oh! Mi revolución sexual', on parla a través de les seves vinyetes de sexualitat, educació sexual, plaer i poder.

'Punts de vista' també compta al plató amb el director de teatre Joan Lluís Bozzo, que presenta el llibre 'L'ofici de comediant'.

La proposta teatral del programa és 'Rita', que es representa a la Sala Beckett. Una obra que parla de la família i de la dificultat de deixar anar als que estimem. Escrita i dirigida per Marta Buchaca, està protagonitzada per David Bagés i Anna Moliner.

La secció de l'actriu Judit Martín descobreix les millors perles i curiositats culturals del món d'Internet i les xarxes socials. 

I l'actuació musical anirà a càrrec de la cantant italiana Elena Ley.

A més, les estrenes cinematogràfiques més destacables de la setmana, com 'El irlandés' de Martin Scorsese; un reportatge sobre l'exposició 'La Movida. Crónica de una agitación', a Foto Colectania, i un reportatge sobre dones compositores.

RTVE

anterior siguiente