Enlaces accesibilidad

Dilluns 11 de novembre a les 18:10h a La 2

La fi d'un cicle al Barça, a debat dilluns a 'El rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són Albert Lesán, Mònica Palenzuela, José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Melchor Miralles, José Miguel Villarroya i Francesc Via
  • El programa estrena una nova secció amb el 'coach' Sergi Ríos

Per
Albert Lesán TVE

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila i presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya.

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns s'ocuparà de tot l'enrenou al voltant de la situació del Barça i del seu entrenador tenint en compte els últims partits de l'equip blaugrana.

La tertúlia esportiva de La 2 analitzarà la pèrdua de credibilitat de Valverde, que cada cop compta amb menys confiança per part dels aficionats i de la seva pròpia plantilla i que se suma a la resta de problemes que arrossega el Barça durant els darrers dies. D'altra banda, la falta d'entesa entre Messi Griezmann han fet que 'El Rondo' es pregunti dilluns vinent si hi ha un canvi de cicle al Barça. També es parlarà sobre Piqué i la seva activitat més enllà dels terrenys de joc, com a organitzador de la nova Copa Davis.

La tertúlia esportiva de La 2 farà una radiografia de la situació actual del club i s'ocuparà de la resta d'actualitat esportiva: la falta de compromís de Bale amb el Reial Madrid, la figura emergent de Rodrigo Goes i la millora de l'Espanyol de la mà de Pablo Machín seran altres dels temes tractats al programa, que també estrenarà una nova secció amb el 'coach' Sergi Ríos.

Per tot plegat, comptem amb els millors especialistes del panorama esportiu català, a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran en l'edició número 86 els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor LozanoMelchor MirallesJosé Miguel Villarroya Francesc Via.

RTVE

anterior siguiente