Enlaces accesibilidad
Dijous 7 de novembre a les 18:10h a La 2

'Suc de síndria', Laura Conejero i Espido Freire, dijous a 'Punts de vista'

  • A més, l'actuació de Delafé, que presenta el seu últim àlbum 'Hay un lugar'
  • I als reportatges Les Siamiss, Oriol Maspons, els dobladors de 'El Rey León' i el Circo de sastre

Per
Espido Freire i Tània Sarrias assegudes als sofàs al plató de 'Punts de vista'
Espido Freire i Tània Sarrias

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb la directora del curt 'Suc de síndria', l'actriu Laura Conejero, l'escriptora Espido Freire i l'actuació de Delafé. A més, els millors reportatges i les millors propostes culturals.

Visita el plató Irene Moray, la directora d'un dels curtmetratges més premiats darrerament 'Suc de síndria'. L'autora parlarà amb la Tània Sarrias d'aquest treball que tracta, d'una manera delicada i sensible, un tema dur com la sexualitat després d'una violació. També participaran els dos actors protagonistes Elena Martín i Max Grosse, que no han pogut venir al programa.

'Punts de vista' també comptarà al plató amb l'actriu Laura Conejero, protagonista a l'obra de teatre 'Una historia real', i amb l'escriptora Espido Freire, que presentarà el seu darrer llibre 'De la melancolía'.

L'actriu Laura Conejero en un moment de l'entrevista al plató de 'Punts de vista'

L'actriu Laura Conejero rtve

Pel que fa a la música, actuarà en directe Delafé. Óscar D'Aniello presenta el seu darrer disc 'Hay un lugar'.

El tres integrants del grup Delafé amb la Tània Sarrias al plato de 'Punts de vista'

Actuació en directe del grup Delafé rtve

A més, un reportatge sobre Les Siamiss, la primera parella de dones discjòqueis del país, i una peça sobre la mostra fotogràfica d'Oriol Maspons al MNAC. 'Punts de vista' també homenatja als dobladors de 'El Rey León' i reuneix al Marc Pociello, doblador Simba als anys 90, i Tomàs Roca, l'actual Simba. I per acabar dues recomanacions: l'exposició 'Tocar el color. La renovación del pastel' a la Fundació MAPFRE Casa Garriga Nogués i l'actuació a Barcelona de Circo de sastre.

RTVE

anterior siguiente