Enlaces accesibilidad
Divendres 8 de novembre a les 00:00h a La 1

El món de les apostes a debat, a 'Ara i Aquí'

  • Carlos Fuentes entrevista la jugadora professional de pòquer Leo Margets, l'advocat Francesc Bonatti i la psicòloga Cristina Martínez

Per
'Ara i Aquí' debat sobre les cases d'aposta

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en les apostes i el joc. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

La proliferació de les cases d'apostes com a locals d'oci ha fet que augmenti l'addicció al joc entre els joves. Apostar per internet pot convertir-nos en ludòpates o és una nova forma d'oci?

Per respondre aquestes qüestions, Carlos Fuentes entrevista la jugadora professional de pòquer Leo Margets, l'advocat Francesc Bonatti i la psicòloga Cristina Martínez.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians la periodista Núria Ribó, el periodista i escriptor Víctor M. Amela i el paparazzi i presentador Enric Bayón.