Enlaces accesibilidad
Diumenge 22 de setembre a les 14:40h a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Peligrosamente juntas' i 'Els nous catalans'

· Tornem a gaudir del divertit espai d’entrevistes presentat per Inka Martí i Marisol Galdón

· Recuperem el programa que posava el focus en la situació de les persones nouvingudes a Catalunya

Per
Peligrosamente Juntas
Peligrosamente Juntas

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, recordem dos programes, ‘Peligrosamente juntas’ i ‘Els nous catalans’.

Víctor M.  Amela dóna pas a 'Peligrosamente juntas', un espai d’entrevistes presentat per Inka Martí i Marisol Galdón. El capítol que veurem aquesta setmana es va emetre el 2 d’abril de 1992 i els convidats van ser l'escriptor rus Victor Yerofeiev i el cantant Serafín Zubiri, que aquell any va representar a Espanya al Festival d'Eurovisió. Zubiri va interpretar a piano un popurri dels temes 'Pols d'estrelles' i 'Tot això és la música'.

D’altra banda, aquest diumenge recuperem el programa ‘Els nous catalans’, presentat per Virtu Morón que feia un retrat de la situació dels immigrants que arribaven a Catalunya. El capítol triat per aquesta ocasió es va emetre el 10 de març de 2005. El programa aborda temes com la cultura, la religió i la gastronomia dels llocs d'origen d'aquestes persones i es tracta com ha canviat el mapa social català, a més de donar a conèixer aquesta nova realitat amb l'objectiu de facilitar la convivència i la integració d'aquestes persones.

RTVE

anterior siguiente