Enlaces accesibilidad
El dissabte 21 de setembre a les 15:05h i el dimecres 25 de setembre a les 18:05h

El segon capítol de 'Bany compartit', aquest dissabte a La 2

· Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Per
Les protagonistes de Bany Compartit
Les protagonistes de Bany Compartit

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

www.rtve.es/banycompartit

Aquest dissabte s’emet el segon capítol de 'Bany compartit', una sitcom que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen. Són quatre noies molt diferents, que es veuen obligades a compartir el mirall, la dutxa, el xampú, però també secrets, vivències, ambicions i desenganys.

Els capítols duren 25 minuts i cada capítol consta de tres històries diferents. S'emeten els dissabtes a La 2 i es poden tornar a veure els dimecres. Tots els capítols es poden trobar al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya.

Segon capítol: ‘Torna’m la meva vida’, ‘La crisi dels 18’ i ‘La pissarra de matemàtiques'

‘Torna’m la meva vida’

La Manu està farta del caos a la seva vida i la Rosa del seu avorriment. La Greta els proposa que s'intercanviïn les seves vides canviant-se els mòbils. Tot sembla molt més divertit a la nova vida de la Rosa però ser la Manu no és gens fàcil.

‘La crisi dels 18’

La Greta fa 18 anys i té una crisi existencial. Li fa por el seu futur. Les seves amigues recreen l'aniversari de la Greta d'aquí a 20 anys per orientar-la. La Greta “de 38 anys”, és una reconeguda dramaturga que ha tornat a viure al poble. Es prometen que passaran sempre l'aniversari de la Greta juntes.

'La pissarra de matemàtiques'

La Rosa proposa un joc per repartir les tasques del pis. Cadascuna té 10 punts. Cada cop que una d'elles no faci una tasca li traurà un punt. Quan totes comencen a sofrir la tirania de la Rosa, aquesta es posa malalta i deixa de fer les seves tasques. És el moment de la venjança de les noies.

RTVE

anterior siguiente