Enlaces accesibilidad

Dilluns 16 de setembre a les 18:10 hores a La 2

'El rondo' dóna el tret de sortida a la Champions

  • Els tertulians d'aquesta setmana són José Luis Carazo, Cristina Cubero, Enric Bayón, Melchor Miralles, José Miguel Villarroya i Sergi Mas

Per
Albert Lesán TVE

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya. 

www.rtve.es/elrondo 

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. El dilluns comentarem com es presenta la Champions pel Barça, parlarem del futur de Leo Messi i analitzarem la jornada viscuda el cap de setmana. A més, estrenarem una secció que sorprendrà els seguidors.

Després de dos ensopecs consecutius, la Champions 2019/2020 es presenta com la gran assignatura pendent de Valverde. L'objectiu d'arribar a la final d'Istanbul és el gran objectiu d'un Barça que fuig dels fantasmes de Roma i Liverpool, i es concentra en satisfer els desitjos del seu capità, Leo Messi.

Precisament l'argentí serà un dels protagonistes d''El rondo' el dilluns vinent. Esclarirem tots els dubtes sobre el seu futur i la seva relació amb el club. La tertúlia esportiva també s'ocuparà de tot el que succeeixi durant la jornada del cap de setmana, i plantejarà als espectadors quina de les dues estrelles del PSG, Neymar o M'Bappé, serien un fitxatge més apropiat pel Barça.

A més, aquesta setmana, estrenarem una nova secció que sorprendrà els seguidors del programa. Per tot plegat, comptarem amb els millors especialistes del panorama esportiu català. A l'Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoCristina CuberoEnric BayónMelchor MirallesJosé Miguel Villarroya i Sergi Mas.

RTVE

anterior siguiente