Enlaces accesibilidad

Divendres 13 de setembre a les 00h a La 1

'Ara i aquí' comença nova temporada divendres a La 1

  • Carlos Fuentes analitza si cal modificar l'edat de jubilació amb les professores de Sociologia Marina Subirats i Maria Jesús Comellas

Per
Carlos Fuentes rtve

'Ara i aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

El programa presentat per Carlos Fuentes, 'Ara i aquí', arrenca divendres la tercera temporada amb un debat sobre l'edat de jubilació.

L'edat de jubilació continua provocant molts dubtes. Cal treballar més anys? Si continuem treballant superats els 67 anys, estem tancant les portes professionals als joves? Les noves generacions encara confien a tenir una pensió? Cal jubilar forçosament a una persona que desitja seguir treballant?

Per respondre aquestes preguntes, Carlos Fuentes entrevista Marina Subirats, catedràtica emèrita de Sociologia de la UAB i Maria Jesús Comellas, doctora en Sociologia i professora emèrita de la UAB.

A més, 'Ara i aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, el politòleg Roger Montañola, l'economista Gonzalo Bernardos i l'advocada Núria González.

RTVE

anterior siguiente