Enlaces accesibilidad

Dijous 12 de setembre a les 00:00h a La 1

'El Debat de La 1' estrena dijous nova temporada amb l'anàlisi de la Diada Nacional de Catalunya

  • A la tertúlia participaran Rosa Cullell, Toni Aira, Joan López Alegre, Milagros Pérez Oliva, Enric Marín i Jordi Mercader

Por
Quim Barnola rtve

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

@elDebat_La1

El programa dirigit i presentat per Quim Barnola, 'El Debat de La 1', comença nova temporada amb un repàs de la jornada de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Al primer programa de la temporada, Quim Barnola farà un repàs del que ha donat de sí enguany l'11 de setembre i de les declaracions polítiques que s'hagin fet durant la diada. A més, també s'analitzarà la situació de la investidura de Pedro Sánchez.

Per repassar tots els temes d'actualitat política, els analistes i col·laboradors del programa seran Rosa Cullell, Toni Aira, Joan López Alegre, Milagros Pérez Oliva, Enric Marín i Jordi Mercader.

RTVE

anterior siguiente