Enlaces accesibilidad

Dimecres 11 de setembre de 16:30h a 20h a La 2

TVE Catalunya emetrà un programa especial amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, en directe a La 2

  • El programa comptarà amb entrevistes a tots els partits polítics i als organitzadors de la manifestació, ANC i Òmnium Cultural
  • Tota la informació en directe amb diversos sets a Barcelona i taules d'analistes per fer anàlisi de la jornada
  • Presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, s'emetrà de 16:30h a 20:00h a La 2 i a rtve.es/directe

Per
Marta Ribas, Marta Sugrañes i Quim Barnola rtve

www.rtve.es/directe

#DiadaRTVE 

#Diada2019

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya emetran un programa especial, de 16:30h a 20h a La 2, per seguir en directe la manifestació organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural i repassar tots els actes institucionals. El programa, que comptarà amb analistes a plató i diversos punts de directe a Barcelona, donarà veu a tots els partits polítics i als organitzadors de la manifestació.

El programa especial per la Diada Nacional de Catalunya, presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, comptarà amb dues taules d'analistes. La primera amb Joan López Alegre, Astrid BarrioAnna Simó i Josep Martí i la segona amb Esther Vivas, Milagros Pérez OlivaJordi Mercader Ferra Espada.

Durant el seguiment de la manifestació hi haurà tres punts de directe: Marta Ribas a Maria Cristina, Ángela García a Plaça Espanya i Rubén Urdiales a Gran Via amb Passeig de Gràcia, a més d'altres punts de Barcelona per seguir la resta d'actes i manifestacions convocades alternativament. Lluís Falgàs també entrarà en directe des del Parlament on analitzarà l'inici del nou curs polític.

El programa comptarà amb entrevistes de tots els partits polítics. Al set de Maria Cristina, Marta Ribas entrevistarà als organitzadors, els representants de l'Assemblea Nacional Catalana Òmnium Cultural, i a Junts x CatERC i la CUP. Al plató Marta Sugrañes i Quim Barnola entrevistaran a CiutadansPSCEn Comú PodemPP i Societat Civil Catalana.

A més, a la taula d'anàlisi s'emetran fragments dels millors moments de l'entrevista de Gemma Nierga als expresidents Artur Mas i José Montilla, que haurà fet al matí a la secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' dins d''El matí a Ràdio 4'.

El programa especial es podrà seguir, a més de a La 2, en directe al web i a l'aplicació de mòbil de RTVE a la Carta i de 19:30h a 20h s'emetrà simultàniament al Canal 24h. Tota la informació de la Diada també es podrà seguir a TVE a través de les edicions de L'Informatiu, de les diferents edicions del Telediario, del Canal 24h, a Ràdio 4 i a les diferents xarxes socials de TVE Catalunya.

RTVE

anterior siguiente