Enlaces accesibilidad

Dilluns 9 de setembre a les 18:15 hores a La 2

'El rondo' estrena la seva tercera temporada

  • Torna el programa esportiu en català presentat per Albert Lesán, que un any més comptarà amb grans col·laboradors i exjugadors per seguir de prop l'actualitat futbolística

Per
Albert Lesán, presentador del programa 'El Rondo'
Albert Lesán, presentador del programa 'El Rondo'

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya. 

www.rtve.es/elrondo 

@elrondotve

'El rondo', la tertúlia esportiva de La 2 de TVE Catalunya, inicia el proper dilluns la tercera temporada de la segona etapa televisiva amb l'Albert Lesán al capdavant i la direcció de Marc Vila. El programa conserva els ingredients que l'han convertit en format de referència durant els darrers anys i n'afegeix d'altres que adapten el format als requeriments del públic de la televisió actual.

Periodistes, analistes, exjugadors i professionals del futbol es trobaran cada setmana al plató d''El rondo' per debatre l'actualitat esportiva amb la característica fórmula que combina informació, entreteniment i bon humor. La nova temporada comptarà amb alguns dels col·laboradors clàssics i incorporarà també algunes cares noves. Per la tertúlia passaran especialistes tant coneguts per l'audiència com José Luis CarazoCristina CuberoVíctor LozanoRoberto GómezNacho PeñaMelchor MirallesJosé Miguel VillarroyaJavier Pérez MojicaSergi Mas o Francesc Via; a més d'exjugadors com Enric Masip o Julio Salinas. A més, cada setmana, Albert Lesán estarà acompanyat dels periodistes Mònica Palenzuela i Toni Guinovart, que s'encarregaran de la vessant informativa i tot allò que succeeixi a les xarxes socials.

El primer programa d''El rondo' s'ocuparà de tots aquells temes que han estat protagonistes durant l'estiu i segueixen de fervent actualitat. Tot i el que el mercat d'estiu s'ha tancat sense concretar el fitxatge de Neymar per part del FC Barcelona, sembla que aquest serial no ha tingut encara el seu darrer capítol. ¿Què ha passat realment entre els blaugrana i el PSG? ¿Continua el brasiler tenint les portes obertes del Camp Nou? 'El rondo' respondrà aquestes i altres preguntes, a més de profunditzar en la desitjada recuperació de Leo Messi i les conseqüències esportives que està tenint la seva absència. També tractarà d'esbrinar els motius del divorci entre Florentino Pérez i Zidane, després que el president blanc no hagi pogut complaure les peticions del que semblava ser el salvador del madridisme fa pocs mesos. Per últim, el programa també es plantejarà quines són les perspectives de l'Espanyol la temporada en què torna a Europa, un projecte que afronta estrenant entrenador i una significativa renovació de la plantilla.

RTVE

anterior siguiente