Enlaces accesibilidad
Dijous 22 d'agost a les 18:10 hores a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Amor meu' i 'Amor, salut i feina'

· Recuperem la sèrie d'humor protagonitzada per Joan Pera i Carme Sansa, un jove matrimoni als quals els passava de tot

· Tornem a gaudir de la ficció en què Joan Pera interpreta un home separat que compta amb l'ajuda d'una minyona, Mary Santpere

Per
'Amor, salut i feina'
'Amor, salut i feina'

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. 

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquest dijous, recordem dos programes, 'Amor meu' i 'Amor, salut i feina'.

En primer lloc, Víctor M. Amela dona pas a 'Amor meu', una comèdia de tretze capítols protagonitzada per Joan Pera i Carme Sansa, una parella de noucasats als quals els passava de tot. Per aquesta ocasió, recuperem el capítol emès el 4 de novembre de 1981, titulat 'Avui tenim convidats'.  En aquest episodi, el matrimoni Perrando convida a sopar a l'avi. L'extraordinària humanitat de l'avi crea situacions divertides que estan relacionades amb l'aparició dels seus pares, que tornen de Girona.

Aquest dijous també tindrem ocasió de tornar a veure la telecomèdia d'humor 'Amor, salut i feina'. L'actor Joan Pera n'és el guionista i comparteix protagonisme amb la Mary Santpere. La sèrie retrata la vida d'un home separat que té un fill i compta amb l'ajuda d'una minyona. El capítol que recuperem va ser emès l'11 de juliol de 1987 i es titula 'Amor de pera'. En aquest episodi Joan i Boi s'enamoren de la mestra; i Claustre, malalta, espera al seu nuvi d'Amèrica. Els tres tindran respostes al seu amor.

RTVE

anterior siguiente