Enlaces accesibilidad
Dimarts 20 d'agost a les 18:10 hores a La 2

'Ho has vist!?' recorda la sèrie dramàtica 'Mare i fill, S.L' i l'espai d'entrevistes 'Dones a prop'

En aquest espai Víctor M. Amela recupera alguns dels programes més emblemàtics produïts a TVE Catalunya els últims 60 anys

Per
'Mare i fill, SL'
'Mare i fill, SL'

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. 

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquest dimarts, recordem dos programes, 'Mare i fill, S.L' i 'Dones a prop'.

En primer lloc, Víctor M. Amela dona pas a 'Mare i fill, societat limitada', una sèrie dramàtica protagonitzada per Enric Majó, Mary Santpere, Carme Elias i Pau Garsaball. Per aquesta ocasió, recuperem el seu primer capítol, titulat 'Èdip Rufet o el suplici d'una mare', en què trobem una mare vídua que viu amb el seu fill que és solter. La única preocupació d'aquest són les llengües antigues i la mare intenta per tots els mitjans que s'interessi per les dones, ja que està convençuda que el seu fill sofreix el complex d'Èdip. Els guions de la sèrie els signa Terenci Moix.

'Dones a prop' TVE

Aquest dimarts a 'Ho has vist!?' també tindrem ocasió de tornar a veure el programa 'Dones a prop', espai en què la periodista Mercè Remolí conversava amb dones distingides per la seva trajectòria personal o professional. En el capítol que recuperem, emès el 13 de gener de 1983, Remolí entrevista a Frederica Montseny.

RTVE

anterior siguiente