Enlaces accesibilidad
Dilluns 19 d'agost a les 18:10 hores a La 2

'Ho has vist!?' recorda els programes "Per a què serveix un marit?" i "Digui, digui"

  • En aquest espai Víctor M. Amela recupera alguns dels programes més emblemàtics produïts a TVE Catalunya els últims 60 anys

Per
per-a-qu-serveix-un-marit

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys, amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez.

Aquest dilluns, al programa 'Ho has vist!?' recordem els programes "Per a què serveix un marit?", una sèrie dramàtica musical i d'entrevistes i "Digui, digui", un espai que oferia cursos de català.

En primer lloc Víctor M. Amela dona pas al programa "Per a què serveix un marit?" emès el 7 de desembre de 1997. Una sèrie dramàtica dirigida per Rosa Vergés i protagonitzada per Loles León. El capítol seleccionat porta per títol "L'aroma de la teva veu".  Teresa té un oient habitual en el seu programa de ràdio que la captiva i que una nit es presenta a l'emissora i li declara el seu amor.

I, a continuació, veurem 'Digui, digui',  emès el 30 d’octubre de 1984. Un espai que oferia cursos de català realitzat seguint les directrius marcades pel projecte "llengües vives" dirigit pel Consell d'Europa i amb la col·laboració dels seus experts.

Es tracta d'un curs multimèdia promogut per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.  Inclou la sèrie de ficció: "Una hora en blanc". La segona lliçó porta per títol "Qui són?" i consisteix en presentar i presentar-se. En aquest capítol de la sèrie "Una hora en blanc" intervenen Juanjo Puigcorbé i Pepe Rubianes, entre d'altres.

RTVE

anterior siguiente