Enlaces accesibilidad

Dissabte 17 d'agost a les 15:05h a La 2

'Llança-t'hi', aquesta setmana a 'Menja't el món!'

  • La Marta Vergés farà un viatge per conèixer persones que un dia van decidir menjar-se el món

Per
tve

'Menja't el món' és el programa d'alimentació saludable en català de La 2, presentat per Marta Vergés.

www.rtve.es/menjatelmon @menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. En el dotzè capítol 'Llança-t'hi' la Marta farà una ruta acompanyada de la Carla Zaplana per descobrir-nos les històries de vàries persones que han fet un canvi i han implementat els hàbits saludables en la seva vida.

En aquest capítol, la Marta Vergés inicia un viatge per conèixer persones que un dia van decidir menjar-se el món. Compartirà el viatge amb Carla Zaplana, una jove nutricionista que acumula molta experiència perquè viatja arreu del món divulgant els beneficis dels hàbits alimentaris saludables. La primera parada serà per conèixer Montse Mechó, que amb més de 80 anys ostenta el rècord Guinnes de natació i paracaigudisme amb gairebé mil salts a 4.000 metres.

La Montse es va iniciar en el paracaigudisme com a conseqüència d'una tragèdia familiar. També va fer un canvi en Valentí Sant Joan, segona parada del recorregut del programa. Sant Joan és triatleta i empresari, i va prendre la decisió de canviar els hàbits després de dos fets transcendentals a la seva vida.

La tercera parada és una reunió molt especial amb dues dones conegudes a les xarxes socials: la xef hindú Anjalina Chugani, que va canviar la seva Índia natal per començar de nou a Barcelona, i la coach de salut Núria Roura, qui ha extret de  la seva experiència personal els ingredients necessaris per reinventar-se i ajudar els altres a trobar el seu camí. La ruta de la Marta i la Carla acaba amb la trobada amb Xiula, un grup format per músics i educadors socials, que faran famosa la rumba 'Menja't el món!'.

RTVE

anterior siguiente