Enlaces accesibilidad

Dimecres 14 d'agost a les 18:20 hores a La 2

'Ho has vist!?' ofereix el debat juvenil 'Al grano', conduït pel periodista Lorenzo Milà

  • En aquest espai Víctor M. Amela recupera alguns dels programes més emblemàtics produïts a TVE Catalunya els últims 60 anys

Per
tve

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys, amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez.

Avui 'Ho has vist!?' recorda el debat juvenil 'Al grano', dirigit i presentat pel periodista Lorenzo Milà.

El dimecres recuperem el programa 'Al grano' emès el 21 d’abril de 1994. Programa de debat juvenil, presentat per Lorenzo Milà, que en aquesta ocasió tracta sobre el tema de l'emancipació dels joves amb els convidats Maria Isabel Serrano Sánchez, presidenta del consell de la joventut d'Espanya, Miqui Puig, cantant, Carmen Baquedano, alcaldessa de Boltaña (Saragossa) i Joan Berney, sociòleg.

Diverses persones del públic i els telespectadors donen la seva opinió sobre el tema i formulen preguntes als convidats. A més, s'ofereixen els resultats de l'enquesta efectuada a nivell nacional a la pregunta: per què els joves triguen a anar-se'n de casa?

RTVE

anterior siguiente