Enlaces accesibilidad

Dimarts 13 d'agost a les 18:15 hores a La 2

Avui, 'Ho has vist!?' recorda els programes 'Dr. Caparrós medicina general' i 'Dr. Caparrós, metge de poble'

  • En aquest espai Víctor M. Amela recupera alguns dels programes més emblemàtics produïts a TVE Catalunya els últims 60 anys

tve

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys, amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez.

El dimarts 'Ho has vist!?' recorda els programes 'Dr. Caparrós, medicina general' i 'Dr. Caparrós, metge de poble'.

En primer lloc veurem un capítol de 'Dr. Caparrós, medicina general' emès el 21 de novembre de 1979, una comèdia televisiva protagonitzada per Joan Capri, Joan Pera, Carme Sansa i Maria Matilde Almendros, gravada amb públic en estudi i que va obtenir el premi Ondas. En aquest capítol titulat "Promoció de la Dona", després del cap de setmana a l'estació d'esquí, perdre la criada i una peixera, l'esposa del doctor es dedica pintar a l'oli. Es presenta una nova criada i la marquesa de Costamar promociona a la dona rica. Totes les situacions es resolen amb frases divertides.

I, a continuació, veurem 'Dr. Caparrós, metge de poble' emès el 23 de novembre de 1982. Era una comèdia televisiva protagonitzada per Joan Capri, Joan Pera, Carme Sansa i Maria Matilde Almendros, gravada amb públic en estudi. Continuació de la sèrie 'Dr. Caparrós, medicina general'. En aquest capítol “A caçar bolets”, tot el poble surt a recollir bolets i vagi on vagi el doctor, li ofereixen bolets.

RTVE

anterior siguiente