Enlaces accesibilidad

Dimecres 24 de juliol a les 18:10h a La 2

Joan Vinyals, en directe a 'Músics'

  • Goyo Prados parla amb el músic de la seva trajectòria, una de les més impressionants del panorama musical nacional actual

Per
Joan Vinyals, en directe a 'Músics' TVE

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dimecres a La 2.

www.rtve.es/musics/

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2, té com a protagonista Joan Vinyals & 2Moons, que tocaran en directe algunes cançons dels seu darrer disc 'Res no és igual'.

En Joan Vinyals és un dels millors guitarristes del nostre país. Ha acompanyat i enregistrat juntament amb artistes com Pau Riba, Los Rebeldes, Gato Perez, The Driffters, Yoko Ono o Juan Perro. Actualment lidera el seu propi grup Joan Vinyals & 2Moons, i és el guitarrista i director musical de Juan Perro.

Posseeix una de les trajectòries i carreres musicals (com a músic, guitarrista i productor) més impressionants que hi ha actualment al panorama musical nacional. I no és d’estranyar, la seva gran sensibilitat i delicadesa a l'hora de crear i interpretar, l'ha dut a recorre els principals circuits nacionals i internacionals.

RTVE

anterior siguiente