Enlaces accesibilidad

Dimecres 24 de juliol a les 18:40 hores a La 2

Els colors, protagonistes del 'Calidoscopi'

  • El director i presentador Raül Díaz repassa l'evolució dels colors a partir d'una pila d'imatges, curiositats i cançons

Per
Raül Díaz, director i presentador de 'Calidoscopi' TVE

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de TVE Catalunya que recupera records televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai; Xavi Arias és el realitzador i Agustí Guimerà el productor.

rtve.es/calidoscopi

'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa passar una bona estona recordant moments televisius. Aquesta setmana estrenem un capítol nou dedicat al món dels colors.

Aquest dimecres descobrim l'evolució que han experimentat els colors al llarg dels temps, tant pel que fa al seu origen com a la seva composició. L'han estudiat científics, artistes i filòsofs; i és capaç de despertar en nosaltres sensacions i sentiments ben diferents. Blanc i negre, colors primaris i colors complementaris, tots ells són els protagonistes del 'Calidoscopi' d'aquesta setmana. I és que la vida és tot color.

En Raül Díaz, director i guionista, s'endinsa en el més profund de l'arxiu de RTVE per recuperar imatges, històries, curiositats cançons al voltant d'aquesta temàtica, sempre amb una bona dosi d'humor i acompanyat de professionals, artistes i personatges de tots els temps, que us portaran una pila de records.

RTVE

anterior siguiente