Enlaces accesibilidad

Gemma Nierga s'incorpora a Ràdio 4 de RNE

  • A partir de setembre, la periodista es posarà al capdavant d'una secció diària dins del programa 'El matí a Ràdio 4'
  • Realitzarà entrevistes a figures rellevants del panorama actual, en un ambient càlid, des d'un cafè de Barcelona

Per
Gemma Nierga s'incorpora a Ràdio 4 de RNE
Gemma Nierga s'incorpora a Ràdio 4 de RNE

Gemma Nierga ja prepara la nova temporada a Ràdio 4, a la qual s'incorpora amb una secció diària en el programa 'El matí a Ràdio 4', dirigit per Ramon Castelló. En 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga', la periodista conversarà en directe, de dilluns a dijous a les 8:30h, amb polítics, empresaris i científics de primera línia. 

Les entrevistes tindran lloc en un carismàtic cafè del barri del Poble Nou de Barcelona, buscant un ambient càlid i de confiança per a obtenir més idees que soflames dels seus interlocutors.

Nierga compta amb una llarga trajectòria de més de tres dècades a la televisió, premsa i, fonamentalment, ràdio. Ha estat tres vegades Premi Ondas. Actualment és col·laboradora del programa de Máximo Huerta a La 1 'A partir de hoy', però anteriorment ja havia treballat a RTVE, en programes com 'El destino en tus manos' (1995) o 'Ya te vale' (2008).

La secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' començarà el pròxim 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, i tindrà com a convidats a dues figures rellevants de l'actualitat política catalana.

La incorporació de Nierga a Ràdio 4 és una de les novetats de la pròxima temporada. L'emissora es reforça a més amb l'estrena del programa 'En directe' d'Olga Rodríguez, Gemma Esteve i Lorena Amo, sobre problemes quotidians i participació; i l'ampliació del programa 'Vida verda' de Pilar Sampietro, amb un especial setmanal dedicat a l'emergència climàtica. D'altra banda, Laura González dirigirà un especial 'Zona random', de dilluns a dijous; i hi haurà un espai realitzat per alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Juntament amb 'El matí a Ràdio 4', dirigit per Ramon Castelló, continuen 'Metròpoli', dirigit per Xavi Collado, 'De boca a orella', dirigit per Silvia Tarragona, 'Real politik', d'Olga Ruiz i 'Són 4 dies', de cap de setmana, dirigit per Goyo Prados.

RTVE

anterior siguiente