Enlaces accesibilidad

Dimarts 23 de juliol a les 18:10h a La 2

'Nous horitzons', dimarts a 'Menja't el món!'

  • Visitarem un menjador escolar ecològic, prepararem l'àpat d'una família amb diverses limitacions alimentàries i una festa d'aniversari infantil amb menjar variat i saludable

Per
'Menja't el món', programa de TVE Catalunya TVE

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts i els dissabtes.

www.rtve.es/menjatelmon 

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya torna a emetre aquest estiu 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. Aquesta setmana, a 'Nous horitzons', veurem com es pot viure prioritzant els hàbits saludables. 

El programa d'aquesta setmana se centrarà en l'augment de persones que trenquen els esquemes i es renoven mirant cap al futur prioritzant els hàbits saludables. La Marta Vergés ens descobrirà les noves tendències en alimentació i es marcarà un repte: asseure a taula un diumenge una família en la qual gairebé tots els membres tenen alguna limitació alimentària. La Marta prepararà un menú especial perquè tothom, ja sigui diabètic, hipertens, vegà, tingui colesterol o intolerància al gluten o la lactosa, pugui menjar de tot sense limitacions. Un altre repte que superarà la Marta serà preparar amb èxit una festa d'aniversari infantil amb tot de menjar saludable.

En aquest capítol també parlarem amb la Raquel Franco, una infermera que de mica en mica està revolucionant els hàbits alimentaris del seu entorn laboral. I acabarem descobrint un menjador escolar ecològic de la mà de Josep Oriol Notariogerent d'Ecoataula. Tots aquests nous descobriments estaran il·lustrats per l’Albert Monteys.

RTVE

anterior siguiente