Enlaces accesibilidad

Dilluns 22 de juliol a les 18:10h a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Pinnic' i 'Andalunya'

· Recordem l'innovador programa juvenil dels anys 90, en el qual Pere Ponce participava com a protagonista

· Recuperem l'espai cultural dedicat a les diferents manifestacions dels andalusos que vivien a Catalunya

Per
'Pinnic' TVE

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. S'emet els dilluns a La 2.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, recuperem dos programes 'Pinnic' i 'Andalunya'.

Víctor M. Amela dona pas, en primer lloc, a un capítol de 'Pinnic', un programa contenidor de sèries infantils i juvenils, amb un seguit d'esquetxos audiovisuals innovadors entremig que servien de presentació. El fil conductor eren quatre joves que vivien en un entorn imaginari i surrealista. Amb idea original de Miquel Obiols, l'espai estava presentat per Pere PonceMaria SalgueiroÀlex Sisteré Susana García, que interpretaven als quatre personatges protagonistes, TirantBumbumCualquiercosa i Fanzina, respectivament. El capítol triat va ser emès el 19 d’abril de 1993.

D’altra banda, aquest dilluns també recordem el programa 'Andalunya', una revista cultural sobre l’actualitat i les relacions de la comunitat andalusa a CatalunyaXavier Caño va dirigir i presentar aquesta sèrie de cinquanta capítols. En el que recuperem per aquesta ocasió a 'Ho has vist!?', emès el 7 d'abril de 1990, s’ofereix un reportatge sobre la immigració andalusa a Catalunya, una entrevista amb l’escultor Francisco Domínguez, un reportatge sobre la cultura dels Tartessos i una entrevista a l’escriptor Francesc Candel sobre la immigració d’andalusos a Catalunya.

'Andalunya' TVE

RTVE

anterior siguiente