Enlaces accesibilidad

Diumenge 21 de juliol a les 14:15 hores a La 2

Els jocs i les joguines, protagonistes aquesta setmana a 'Calidoscopi'

  • El director i presentador Raül Díaz ens proposa un viatge televisiu per recordar els jocs que han acompanyat a petits i grans al llarg del temps

Per
Calidoscopi TVE

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de TVE Catalunya amb records televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai. Xavi Arias és el realitzador i Agustí Guimerà el productor.

rtve.es/calidoscopi

'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa passar una bona estona recordant moments televisius. Aquesta setmana, torna a veure el capítol dedicat a tota mena de jocs i joguines. I és que ens passem la vida jugant.

Jocs de carrer, jocs de taula, jocs d'atzar i videojocs. Jocs per a grans i jocs per a petits. El 'Calidoscopi' d'aquest diumenge, amb guió de Toni Burón, s'endinsa en el més profund arxiu de RTVE per recuperar moments televisius relacionats amb el món dels jocs i les joguines, sense oblidar les músiques i les cançons que els acompanyen. I, com sempre, amb una bona dosi d'humor i acompanyats de professionals, artistes i personatges de tots els temps, que us portaran una pila de records.

RTVE

anterior siguiente