Enlaces accesibilidad
Dissabte 20 de juliol a les 15:05h a La 2

'L'ingredient invisible, les emocions', dissabte, a 'Menja't el món!'

  • Marta Vergés parlarà amb la psicòloga Eva Juan, l'entrenador personal Victor Kuppers, l'humorista i escriptor Jair Domínguez i els xefs Arturo Castillo i Javier Medvedovsky

Per
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet els dimarts i els dissabtes d'estiu 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. Al capítol 'L'ingredient invisible, les emocions' s'endinsarà en la psicologia i en la seva relació amb l'alimentació.

En aquest capítol, i per primer cop en un programa d'alimentació ens endinsarem sense embuts en el món de la psicologia domèstica a la recerca de la felicitat. La Marta Vergés parlarà amb l'especialista Eva Juan sobre com mantenir una bona salut psicològica en el dia a dia.

Entrevistarem Victor Kuppers, reconegut entrenador personal i conferenciant, que ens revelarà la fórmula per mantenir una actitud positiva.

També, ens endinsarem en la foscor de l'ésser humà i parlarem amb el presentador, humorista i escriptor Jair Domínguez, que ha escrit un llibre carregant-se tot el món de l'autoajuda. En Jair no es tallarà un pèl i cremarà literalment i sense remordiments alguns llibres.

Per acabar, amb els xefs Arturo Castillo i Javier Medvedovsky descobrirem la cuina de les emocions, i com els plats i els sabors repercuteixen en el nostre estat d'ànim.

RTVE

anterior siguiente