Enlaces accesibilidad

Dimarts 16 de juliol a les 18:10h a La 2

'F5, actualitzar', dimarts, a 'Menja't el món!'

  • Al programa d'aquesta setmana, la Marta Vergés ens donarà algunes claus per integrar el canvi d'hàbits en el nostre dia a dia

Per
MARTA VERGÉS

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts i els dissabtes.

www.rtve.es/television/menjat-el-mon/

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya torna a emetre aquest estiu 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. Aquesta setmana, a 'F5, actualitzar' ens proposem posar-nos al dia en els hàbits i actualitzar-nos.

Aquest cop la Marta Vergés es pregunta com aconseguir integrar el canvi d'hàbits en el seu dia a dia. Per fer-ho, parlarà amb en David, del canal de Youtube Bio'n'Roll, que ens descobrirà una nova forma de comprar en comerços sostenibles del barri de Gràcia de Barcelona.

MENJA'T EL MÓN

La Marta també quedarà amb la nutricionista Martina Ferrer, de Martinatural, per provar les darreres novetats en estris de cuina. La Marta també visitarà el menjador d'una empresa, on tafanejarà les carmanyoles dels treballadors, n'analitzarà el contingut i els donarà consells i idees in situ.

Finalment, visitarà el Balius Bar on ens descobrirà el mocktails, begudes sense alcohol amb un ingredient de moda, la kombutxa.

RTVE

anterior siguiente