Enlaces accesibilidad
Dimecres 10 de juliol a les 18:35h i divendres 12 a les 11:20h, a La 2

Montse Tejera, Judit Martín i Sandra Sabatés, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem alguns dels estilismes més sorprenents dels presentadors i convidats que han passat per TVE Catalunya
  • Recuperem divertits moments televisius d'humoristes imitadors com Santi Sans, Jordi LP, Xavi Martín o Alfons Arús

Per
Montse Tejera a 'Recording'
Montse Tejera a 'Recording'

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal,  que també n'és el realitzador.  

'Recording' repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents de l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana, tornem a gaudir de grans instants viscuts en magazins, com la visita d'un jove Antonio Banderas a 'Roba neta, roba bruta' o la de la Lola Flores al programa 'Tariro tariro' de La Trinca. A més, descobrim la feina dels operadors de càmera del centre de Sant Cugat. Tot plegat en companyia de Montse Tejera, Judit Martín i Sandra Sabatés.

Aquest dimecres, la periodista Sandra Sabatés, que va començar la seva trajectòria professional al centre producció de Sant Cugat, visita 'Recording'. Amb ella repassem presentadors i convidats que, en un moment donat, ens han sorprès per la seva imatge. Qui no recorda els cabells en punxa de la Julia Otero, o la imatge del pare Mundina, el sacerdot de les plantes, un dels primers capellans mediàtics a la televisió? Molt més recent, recordem la Lucrecia, presentadora i acompanyant permanent dels Lunnis.

Sandra Sabatés a 'Recording' TVE

Aquesta setmana, també comptem amb la periodista i presentadora de TVE Montse Tejera per entendre què són els programes magazín. En aquest bloc tornem a veure un Antonio Banderas de molt jove a 'Roba neta, roba bruta', quan encara ni somiava tenir un club de fans. Tanmateix, recordem el dia que en el programa 'Plató vacío' vam tenir un rinoceront enmig dels convidats, i a la Lola Flores envoltada dels membres de La Trinca, fent broma de la seva relació amb una altra folklòrica, Isabel Pantoja.

La tercera convidada d'aquest 'Recording' és l'actriu i humorista Judit Martín, que s'encarrega de donar pas a un divertit bloc dedicat a humoristes imitadors. Des dels més convencionals com Santi Sans o Jordi LP, a uns altres com Xavi Martín o Alfons Arús que, recolzats en un laboriós treball de caracterització i maquillatge, van realitzar paròdies genials imitant Johan Cruyff o Josep Lluís Núñez.

Judit Martín a 'Recording' TVE

En l'apartat dedicat a conèixer les feines de la televisió, en aquesta ocasió parlem de les experiències dels operadors de càmera, tant de plató com d'informatius.

RTVE

anterior siguiente