Enlaces accesibilidad

Dimarts 25 de juny a les 18:10h i divendres 28 a les 12:05h, a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Misterios al descubierto'

· Recuperem el programa de divulgació científica presentat per Luis Miravitlles als anys seixanta

· A cada capítol es plantejaven explicacions a fenòmens científics i es realitzaven experiments

Per
Luis Miravitlles TVE

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. S'emet els dimarts a La 2.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, 'Misterios al descubierto'.

Víctor M. Amela dona pas a l'espai de divulgació científica 'Misterios al descubierto', que va estar en pantalla durant quatre temporades. Luis Miravitlles, tot un expert en matèria científica, el dirigia i presentava. Anteriorment, Miravitlles ja havia treballat a Televisió Espanyola com a expert al concurs 'Adivinen su vida' i com a presentador a 'Visado para el futuro', 'Las fronteras de la ciencia' i 'La prehistoria del futuro'.

A cada programa de 'Misterios al descubierto' es plantejaven explicacions a fenòmens científics i es realitzaven experiments. Estava pensat per arribar als teleespectadors més joves'Ho has vist!?' recupera, per aquesta ocasió, el programa emès el 28 d'octubre de 1968, que tracta sobre el tema de la pluja i de la formació dels núvols.

RTVE

anterior siguiente