Enlaces accesibilidad
Dissabte 22 de juny a les 15:05h a La 2

El pintor Manolo Sierra, al 'Punts de vista'

  • El programa també compta amb l'actor i director Alberto Sanjuán que representa al Lliure l'obra 'Mundo obrero'

Per
El pintor Manolo Sierra
El pintor Manolo Sierra

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista l'artista gadità Manolo Sierra i l'actor i director Alberto Sanjuán. A més, proposa el millor cinema documental d'estrena, es pregunta si existeix una literatura gai i visita l'exposició de Richard Learoyd a la Fundació Mapfre.

A l'entrevista de la setmana el programa visita el Palau de Casavells a La Bisbal d'Empordà on exposa el pintor gadità Manolo Sierra. Salva Rich parla amb l'artista de la seva manera d'entendre la pintura i l'art i repassa la seva trajectòria. Sierra va estudiar a la facultat de Belles Arts de Sevilla i des de fa vuit anys viu i treballa entre Albons i el seu estudi de Sant Pere Pescador.

La proposta de cinema d'aquesta setmana se centra en el cinema documental, amb dos títols que ben aviat arriben als cinemes: 'Mario y los perros', sobre la figura de Mario Vargas Llosa, i 'Maradona', sobre l'ídol del futbol argentí. També repassa l'Atlàntida Film Festival, que se celebra a Filmin i físicament a Mallorca, i proposa dues pel·lícules més: 'Nacido Rey', d'Agustí Villaronga, i el thriller de terror 'La influencia', de Denis Rovira, que s'estrena el 21 de juny.

De teatre, al Lliure de Gràcia l'actor i director Alberto Sanjuán representa fins a finals de mes l'obra 'Mundo obrero', la seva particular visió del món que ens envolta. Ell la defineix com 'una comèdia marxista amb música de Santiago Auserón', una obra per reflexionar sobre la classe treballadora a Espanya.

Alberto Sanjuán tve

Pel que fa a la literatura, amb motiu del proper Dia de l'Orgull, 'Punts de vista' es pregunta si existeix una literatura gai amb Sebastià Portell, que presenta el llibre 'Ariel i els cossos', i amb Manuel Herrero, que ha publicat 'El fin de las dulces mentiras'.

I per acabar, el clip de la nova exposició que hi ha a la Casa Garriga i Noguès, la Fundació Mapfre. La mostra es titula 'El silenci de la cambra fosca' i són les fotografies úniques i transgressores del nord-americà Richard Learoyd.

RTVE

anterior siguiente