Enlaces accesibilidad

Dimecres 19 de juny a les 18:35h i divendres 21 a les 11:15h, a La 2

Pere Barthe, Tinet Rubira i Vicky Peña, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem grans escriptors que han passat per TVE Catalunya com Josep Pla, Jorge Luis Borges o Mercè Rodoreda

  • Recuperem programes dramàtics com 'Estudio 1' o 'Novel·la' i sèries com 'La saga de los Rius' o 'La plaça del Diamant'

Per
Pere Barthe, a 'Recording' TVE

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal, que també n'és el realitzador. 

'Recording' repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents de l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana tornem a gaudir de la música de solistes espanyols que han passat pels nostres estudis, com Alejandro Sanz, Nino Bravo, Massiel o Pablo Alborán. A més, descobrim la feina que realitzen els companys de so i ambientació musical del centre de producció de Sant Cugat. Tot plegat en la bona companyia de Pere Barthe, Tinet Rubira i Vicky Peña.

Aquest dimecres, visita 'Recording' el periodista esportiu Pere Barthe, que va treballar durant 33 anys a TVE i és recordat especialment en l'àmbit del bàsquet, on va arribar a narrar més de 1.200 partits. A més, va ser enviat a vuit edicions dels JJOO i va arribar a ser director d'esports de TVE. A més dels esports i de viatjar, la lectura és la tercera gran passió de Barthe i amb ell repassem alguns dels grans escriptors que han passat per TVE a Catalunya, com ara Josep PlaJorge Luis BorgesMercè Rodoreda i Teresa Pàmies.

Aquesta setmana, també comptem amb l'actriu Vicky Peña. Amb ella fem un cop d'ull a molts dels programes dramàtics i sèries que s'han fet al nostre centre com ara 'La saga de los Rius''El conde de Montecristo' o 'La plaça del Diamant'; i també a les nombroses obres que es van representar als espais 'Estudio 1', 'Novel·la', i d'altres.

Vicky Peña, a 'Recording' TVE

El tercer convidat del 'Recording', aquest dimecres, és Tinet Rubira, que havia estat presentador del programa 'Plastic' de TVE, i actualment és executiu audiovisual. Ell és l'encarregat de donar pas a un bloc en què fem una mirada retrospectiva a alguns dels solistes espanyols que han visitat els nostres estudis, com Alejandro SanzNino BravoMassiel o Pablo Alborán, que va fer una de les seves primeres aparicions televisives a 'Para todos La 2'.

Tinet Rubira, a 'Recording' TVE

En l'espai que dediquem a difondre els oficis a la televisió, us expliquem en què consisteix la feina dels responsables de so i d'ambientació musical.

RTVE

anterior siguiente