Enlaces accesibilidad
Dilluns 17 de juny a les 18:10 hores a La 2

'El rondo' posa punt i final a una nova temporada

  • Els tertulians d'aquesta setmana són Víctor Lozano, Xavi Díaz, Roberto Gómez, Melchor Miralles, Nacho Peña, Francesc Vía, Sergi Mas, José Miguel Villarroya, Enric Masip i Enric Bayón

Per
el-rondo3-albert-lesn-i-analistes
el-rondo3-albert-lesn-i-analistes

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo

@elrondotve

‘El rondo’ s’acomiada del curs 2018-19 amb la darrera hora sobre els fitxatges de Barça i Reial Madrid i un repàs a les principals notícies i protagonistes de la temporada. La Lliga del Barça, el somni truncat del triplet, la crisi del Reial Madrid, la irrupció del polèmic VAR i la classificació de l’Espanyol a Europa són alguns dels temes que copsaran la tertúlia esportiva de ‘La 2’ del proper dilluns.

Tampoc hi faltaran alguns dels noms propis que han estat ocupant les portades setmana rere setmana com Griezmann, Mbappé, Neymar, Coutinho, Dembélé, Valverde, Guardiola Mourinho. Però aquest no serà un programa habitual ja que l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela estaran acompanyats de tots els col·laboradors que han passat pel plató de ‘El rondo’ al llarg de la temporada.

D’aquesta manera, ‘El rondo’ del proper dilluns comptarà amb els periodistes Víctor Lozano, Xavi Díaz, Roberto Gómez, Melchor Miralles, Nacho Peña, Francesc Vía, Sergi Mas, José Miguel Villarroya, l’ex jugador d’handbol del Barça i la Selecció Espanyola Enric Masip i el paparazzi Enric Bayón.

RTVE

anterior siguiente