Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya va emetre complet el judici del procés durant els seus 52 dies de sessions

  • A Catalunya, el Canal 24 horas ha emès al voltant de 300 hores en directe de les sessions celebrades al Tribunal Suprem
  • El canal ha incrementat a Catalunya un 0,7% la seva quota de pantalla durant l'emissió d'aquest judici

Per
Logo RTVE Catalunya

RTVE es va bolcar en la cobertura d'un dels judicis més importants a Espanya dels últims anys. A Catalunya, el Canal 24 horas va emetre íntegrament el judici. A més, els Informatius de RTVE Catalunya han fet un seguiment de tot el procés amb informació permanent i programes especials.

L'anomenat judici del procés s'ha pogut seguir íntegrament a Catalunya a través del Canal 24 horas, des de les qüestions prèvies del primer dia, fins al torn d'última paraula dels acusats. Han estat 52 sessions en 18 setmanes,  en què les emissions de les intervencions al Tribunal Suprem han ocupat al voltant de 300 hores d'emissió en directe, veient incrementada la seva quota de pantalla en un 0,7% durant els dies d'emissió d'aquest judici.

El programa 'Vespre 24h' del Canal 24 horas, presentat per Marta Sugrañes, ha fet una anàlisi diària de cada jornada i, en els dies més destacats, ha emès programes especials d'una hora. També els Informatius de RTVE Catalunya han fet un ampli seguiment de tot el procés, on en les sessions més destacades han intervingut diversos periodistes desplaçats a Madrid.

El judici del procés també ha tingut un ampli seguiment a Ràdio 4. La cadena catalana de RNE ha prestat una atenció destacada al judici des de primera hora amb 'El matí a Ràdio 4', fins a la nit, amb 'Realpolitik' i en la resta de programes informatius.

RTVE

anterior siguiente